" دانلود متن کامل پایان نامه ارشد | در شکل زیر توزیع فراوانی سابقه کاری پاسخگویان نشان داده شده است. – 7 " |
“
k : تعداد گویههای پرسشنامه
: واریانس هر سوال
: واریانس مجموعه سوالات
جدول۳-۱: مقدارضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه ارزیابی عملکرد جانشین پروری
ضریب آلفای کرونباخ تعداد سوالات ۸۱۰/۰ ۳۲
۳-۷- روش تجزیه و تحلیل داده ها
در مدیریت ، تحقیقات اغلب با سؤال و فرضیه شروع میشوند. فنون آمار استنباطی برای پاسخ به سوالات تحقیق، همان فنون تخمین آماری هستند . بسیاری از تحقیقات مدیریتی از مرحله سؤال گذر کرده، به مرحله فرضیه میرسند . فرضیه حدس زیرکانه در خصوص پارامتر جامعه است . فنون آماری مناسب برای بررسی صحت یا سقم فرضیهها ، فنون «آزمون فرض آماری » هستند .
پس از جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه و ورود داده های این پرسشنامهها ،جهت تجزیه و تحلیل آن ها از روش های مختلف آماری ، استفاده شده است. روش های آماری مورد استفاده در این تحقیق شامل فنون آمار توصیفی( شامل جداول فراوانی ، مقیاس لیکرت و … ) و فنون آمار استنباطی شامل آزمون تییک طرفه است. نرم افزار مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز SPSS18 بوده است .
۳-۸- خلاصه و جمع بندی
در این فصل، پس از ارائه مقدماتی درباره پژوهشهای علمی و لزوم انجام آن ها به توضیحاتی در رابطه با نوع پژوهش پیش رو پرداخته شد. سپس جامعه آماری، نمونه گیری و فرمول مورد استفاده بیان گردید. هم چنین روشهای گردآوری اطلاعات مرور شده و بیان گردید که محقق برای پاسخ به سؤالات پژوهش چه روشهایی را برای جمع آوری اطلاعات برگزیده است. هم چنین توضیح کاملی در رابطه با پرسشنامه تدوین شده به عنوان ابزار مهم گردآوری اطلاعات در این پژوهش ارائه گردید . درپایان نیز توضیحاتی در مورد روش تجزیه و تحلیل داده ها ارائه شد .
فصل چهارم
تحلیل داده ها
۴-۱-مقدمه
معمولابررسی وسنجش کل جامعه پژوهش یا عملی ومقرون به صرفه نیست یا غیرممکن است بنابرین پژوهشگردرصدی ازاین جامعه رابه عنوان نمونه انتخاب می کندو مطالعه خود را روی آن انجام داده وبعد نتایج خود را به جامعه تعمیم میدهد. به سخن دیگر، پژوهشگرجامعه را از نمونه استنباط می کند وبه همین دلیل ازآمارههایی استفاده می کند که استنباط جامعه راامکان پذیرسازد. کاربرد نام آماراستنباطی نیزبه همین دلیل است آماره ای استنباطی برای برآورد جامعه وفرضیه آزمایی به کارگرفته می شوندودراین راستابه بررسی روابط بین متغیرها ، تفاوت موجود بین گروها یا آزمودنیهای مورد مطالعه وتاثیرمتغیرمستقل بروابسته می پردازند.
۴-۲-بررسی ویژگیهای جمعیت شناختی
در این قسمت به ارائه آمار توصیفی، نمودارها و جداول ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه پرداخته می شود. ارائه آمار توصیفی از آن جهت مهم است که باعث شناخت بهتر از جامعه و ویژگیهای عمومی آن و همچنین تحلیل بهتر ارتباط بین متغیرها میشود. در این تحقیق جنسیت، تحصیلات و وضعیت سابقه کاری عنوان سؤالات عمومی پژوهش در نظر گرفته شدهاند.
۴-۲- آمار توصیفی
۴-۲-۱- جنسیت پاسخگویان
جدول (۴-۱) توزیع فراوانی پاسخگویان به تفکیک جنسیت
جنسیت فراوانی درصد درصد تجمعی مرد ۶۶ ۷/۹۱ ۷/۹ زن ۶ ۳/۸ ۱۰۰ مجموع ۷۲ ۱۰۰
در شکل زیر توزیع فراوانی جنسیت پاسخگویان نشان داده شده است.
شکل (۴-۱) نمودارتوزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب جنسیت
با توجه به جدول و نمودار فوق مشاهده می شود، بیشترین فراوانی پاسخگویان ۷/۹۱ درصد متعلق به مردان و کمترین فراوانی۲/۸ درصد را زنان تشکیل میدادند.
۴-۲-۲-مدرک تحصیلی پاسخگویان
جدول(۴-۲) توزیع فراوانی پاسخگویان به تفکیک مدرک تحصیلی
تحصیلات فراوانی درصد درصد تجمعی دیپلم و کمترازدیپلم ۱۰ ۹/۱۳ ۹/۱۳ فوق دیپلم ۱۳ ۱/۱۸ ۹/۳۱ لیسانس ۳۸ ۸/۵۲ ۷/۸۴ فوق لیسانس و بالاتر ۱۱ ۳/۱۵ ۱۰۰ مجموع ۷۲ ۱۰۰
در شکل زیر توزیع فراوانی تحصیلات پاسخگویان نشان داده شده است.
شکل(۴-۲) توزیع فراوانی پاسخگویان به تفکیک مدرک تحصیلی
با توجه به جدول و نمودار فوق وضعیت توزیع مدرک تحصیلی در پاسخگویان بیشترین فراوانی مربوط به مقطع لیسانس ۸/۵۲ درصد و کمترین میزان ۹/۱۲ درصد متعلق به مقطع دیپلم و کمتر از دیپلم بوده میباشد.
۴-۲-۳- سن پاسخگویان
جدول(۴-۳) توزیع فراوانی پاسخگویان به تفکیک سن
سن فراوانی درصد درصد تجمعی ۲۰الی۲۵ ۲ ۸/۲ ۸/۲ ۲۵الی۳۰ ۲۲ ۶/۳۰ ۳/۳۳ ۳۰الی۴۵ ۴۱ ۹/۵۶ ۳/۹۰ بالای۴۵سال ۷ ۷/۹ ۱۰۰ مجموع ۷۲ ۱۰۰
در شکل زیر توزیع فراوانی سن پاسخگویان نشان داده شده است.
شکل( ۴-۳) نمودار توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب میزان سن
با توجه به جدول و نمودار فوق وضعیت توزیع سن در پاسخگویان افراد با سابقه کاری بین ۳۰ الی۴۵ سال ۹/۵۶ درصد را تشکیل میدهد.
۴-۲-۴- سابقه کاری پاسخگویان
جدول(۴-۳) توزیع فراوانی پاسخگویان به تفکیک سابقه کاری
سابقه کاری فراوانی درصد درصد تجمعی کمتراز۵سال ۱۶ ۲/۲۲ ۲/۲۲ بین ۵الی۱۰سال ۳۰ ۷/۴۱ ۹/۶۳ بین۱۰الی۱۵سال ۸ ۱/۱۱ ۷۵ بالای۱۵سال ۱۸ ۷/۹ ۱۰۰ مجموع ۷۲ ۱۰۰
در شکل زیر توزیع فراوانی سابقه کاری پاسخگویان نشان داده شده است.
شکل( ۴-۳) نمودار توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب میزان سابقه کاری
با توجه به جدول و نمودار فوق وضعیت توزیع سابقه کاری در پاسخگویان افراد با سابقه کاری بین ۵ الی۱۰ سال ۷/۴۱ درصد را تشکیل میدهد.
۴-۳- آزمون فرض نرمال بودن متغیرها:
قبل از تعیین نوع آزمون مورد استفاده به خصوص در آزمونهای مقایسه ای لازم است از نرمال بودن متغیرها مطمئن شویم. در صورتی که متغیرها نرمال باشند، استفاده از آزمونهای پارامتری توصیه می شود و در غیر اینصورت استفاده از آزمونهای معادل غیر پارامتری، مدنظر قرار خواهد گرفت. لذا فرض ها به شرح زیر میباشند:
فرض صفر: متغیر تحت بررسی دارای توزیع نرمال است.
فرض مقابل: متغیر تحت بررسی دارای توزیع نرمال نیست.
جدول۴-۴: بررسی توزیع نرمال متغیر های پرسشنامه ( آزمون کلوموگروف اسمیرنوف)
متغیرهای تحقیق پارامترهای نرمالb آماره Zکالموگروف اسمیرونف سطح معناداری میانگین انحراف معیار خط مشی ۹۱۶۷/۲۳ ۲۷۴۹۶۸/۳ ۲۸۹/۱ ۰۷۲/۰
“
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-09-20] [ 11:46:00 ب.ظ ]
|